Page: Zsákos sittszállítás árak

Üdvözlöm!

Novák Gábor vagyok már minimum 20 éve foglalkozom bontási munkákkal felújítandó lakásokban és családi házakban. A munkám során sokszor szervesültem azzal, hogy nincs mód konténer lerakására vagy utána járni terület foglalásra mert túl hosszú ideig tart. Továbbá kisebb a mennyisége így midig nekem kellett megoldani a megrendelőim részére a keletkező sitt elszállítását.

Zsákos sitt szállítás Budapesten és környékén rakodással nem új keletű módja törmelék elszállítására. Így ki hagynám, hogy önnek miért jó! Nem konténeres sitt elszállításával foglalkozom.

Telefon számom: +36 20 594 0260

Kis teherautóval szállítok. Meg unt vagy használhatatlan háztartási gépek ingyenes elszállítása hűtő, mosogatógép, tűzhelyek, fém hulladék, számítógép  stb….

Zsákolt sitt szállítás árak 400 Ft/zsák Félig pakolva.

Zsákolt sitt szállítás árak vegyes 500 Ft/zsák Félig pakolva.

Zsákos sittszállítás építési törmelék ami belefér a zsákba 750Ft/zsák. Csak az a feltétel, hogy ne beton legyen és össze lehessen fogni a zsák száját és fel tudd emelni!

Zsákos sittszállítás építési törmelék vegyes fa, papír stb… ami belefér a zsákba 800Ft/zsák. Csak az a feltétel, hogy ne beton legyen és össze lehessen fogni a zsák száját és fel tudd emelni!

Veszélyes hulladékot nem szállítok el!

Az árakról és a feltételekről érdeklődhet bővebben itt:

http://www.teherszallitoember.hu

Vagy.:

http://www.zsakossittszallitas.hu

Szolgáltatási terület:

Budapest, I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII.,XIX., XX., XXI., XXII., XXIII., Kerületekben és környékén.

Telefon: 06 20 594 0260

e-mail: komuvesember@gmail.com

További oldalaim:

http://www.bontoember.hu

http://www.felujitasepites.hu

http://www.lakasfelujitoember.hu

http://www.komuvesember.hu

http://www.szobafestoember.hu

http://www.gipszkartonozoember.hu

http://www.burkoloember.hu

http://www.teherszallitoember.hu

 http://www.zsakossittszallitas.hu

http://www.firmcenter.hu

http://www.takarítónő.hu

Szolgáltatásom:

sittszállítás olcsón, sitt szállítás rakodással, sitt szállítás kis teher autóval, zsákos sittszállítás lomtalanítás, sittszállítás teherautóval, zsákos sitt lerakás, platós sittszállítás, zsákos sitt szákos sitt elszállítás Budapesten, zsákos sitt szállítás kis teherautóval rakodással, lakásfelújítás közbeni takarítás sitt szállítással, konténer pakolás és rakodás építési törmelékkel, Bontási munkák lakásokban és családi házakban, Ház és lakásfelújítás előtti bontás

Comments are closed.